Gdyby nie norki, to wołowina jak i wieprzowina podrożałaby co najmniej o 40%.
Niedouczone, głupie k🤬y.
a że nie pofatygują się do rzeźni? tam i świnki i kurczaczki są mordowane.. a czekaj.. wiem, tam nie ma tylu ludzi i nie jest medialnie a śmierdzi jak cholera.
A ja się k🤬a z tego śmieje
Co za głupie myślenie. Zabicie to zabicie. Zwierzaka gówno obchodzi na co przeznaczony.
Tu nie chodzi o ekologię tylko o biedne zwierzątka.
W każdym razie mocne słowa jak na grupę bezrobotnych w puchowych kurtkach p🤬lących o prawach zwierząt.
Widziałem tych pedałów w w Katowicach 30 listopada 2024 pod sklepem Ochnika miałem ochotę otworzyć ogień z broni maszynowej do tych kurew sponsorowanych przez garbate nosy
lysymisio6969 napisał/a:
a że nie pofatygują się do rzeźni? tam i świnki i kurczaczki są mordowane.. a czekaj.. wiem, tam nie ma tylu ludzi i nie jest medialnie a śmierdzi jak cholera.
Skąd wiesz, że tego nie robią? Właśnie, że robią. Gdyby ktoś wrzucił protest dotyczący świnek i kurczaczków to oplułbyś z innego powodu.
........
to wklej linka jak ta ładnie ubrana pani po rzeźni biega z transparentami.. chętnie popluje bo mnie jakaś zgaga męczy..
........
Nie będę nikomu zakazywał jeść mięsa, czy nosić futra, ale weźcie się dwa razy zastanówcie w jakich warunkach coś żyje i jak jest zabijane. Nikt nie chciałby żyć we własnym gównie w małej klatce, albo jechać pół kraju tylko po to żeby nieumiejętnie zostać zabitym. Podejrzewam, że 99% sadoli nawet nie wie jak powstaje mleko i dla nich mleko to krowa zawsze daje. Ciekawe, że wasze matki jeszcze was z cyca karmią... chociaż niektórych pewnie dalej karmią.
........
i tu się zgadzam.. nie ma to jak samemu wyhodować czy wytropić i zabić zwierze i przygotować z niego jedzenie