ja p🤬le profiler z Ciebie zajebisty, czuć przechlane lata w milicji... rozumiem, że niewidomych można legalnie na pasach przejeżdżać, bo się nie rozglądają??
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Uczę dzieci żeby się rozglądały i zawsze były czujne na jezdni. Im taka sytuacja nie grozi. To jest tylko problem rodziców imbecyli
Taki już los niewidomych... mogą też wpaść do studzienki, albo po prostu potknąć się o krawężnik i wyj🤬 potylicą w donicę.
Poza tym mają uszy, więc niech ich używają.
co Ty p🤬lisz??!! ziobro znasz??!! "przepisy" znasz??!!
ponadto zaj🤬 na czerwonym więc zero tłumaczenia dla frajera...
"Chłopcy przechodzili przez jezdnie po przejściu z sygnalizacją świetlną, mieli zielonej światło. Sprawcą potrącenia jest 68-letni kierowca, który jechał samochodem osobowym marki renault."
nom... ciekawe, co napiszesz, jak Twoje dziecko ktoś p🤬lnie na pasach chociaż miało zielone...
Póki się nie dowiem jakie były światła to nie komentuje samego zajścia.
Co jednak mi się rzuciło w oczy to zachowanie tej k🤬a poj🤬ej policji. Zamiast wyskoczyć do chłopaków aby pomóc to ten pop🤬lony cieć zap🤬la do kierowcy, który się zatrzymał 30 metrów dalej i nigdzie nie ucieka.
Nie obchodzi mnie czy przez szybę zapytał "wszystko ok?" i słysząc "ok" pojechał. (chociaż widać, że radiowóz miał ZAMKNIĘTE SZYBY)
Ktoś może być w szoku na adrenalinie i nie czuje bólu w danym momencie a za 5 minut może k🤬a zdechnąć przez wewnętrzne krwawienie.
Zachowanie policji oceniam na solidne CHWD w skali CHWDP.
tydzień temu potrącił mnie Pan w skodzie jeszcze wysiadł i mnie opluł bo on miał zieloną strzałkę w prawo
co Ty p🤬lisz??!! ziobro znasz??!! "przepisy" znasz??!!
ponadto zaj🤬 na czerwonym więc zero tłumaczenia dla frajera...
"Chłopcy przechodzili przez jezdnie po przejściu z sygnalizacją świetlną, mieli zielonej światło. Sprawcą potrącenia jest 68-letni kierowca, który jechał samochodem osobowym marki renault."
nom... ciekawe, co napiszesz, jak Twoje dziecko ktoś p🤬lnie na pasach chociaż miało zielone...
Moje dziecko nie bedzie p🤬lilo że mialo zielone światło czy coś tam o przepisach i pierwszeństwie... moje dziecko będzie patrzyło w lewo i prawo kontrolujac otoczenie