fake, p🤬lenie, tuskowe kłamstwa, brak źródeł
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Śmieszne są te pisowskie urojenia i tworzenie alternatywnej rzeczywistości. Zaprzeczanie faktom nie sprawi, że się zmienią, pogódź się, że wraca demokracja i cały cywilizowany świat nam kibicuje.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A to źle że Tusk teraz rolicza pis za wszystkie wałki które robili przez 8 lat? Akurat mistrzami w kłamstwach jest pis i już wyżej wymieniona akcja z imigrantami, nawpuszczali ich setki tysięcy jednocześnie straszyli nimi. Tak gadasz na ue a jakoś dziwnym trafem szydlo dość szybko tam sp🤬olila i grzeje ciepła posadke, żona Ziobry też już sobie tam robotę znalazła, nawet Kamiński i wąsik już się szykują do UE więc twój argument że Tusk pracował w UE jest c🤬ja warty
Przecież to PiS naściągal setki tysięcy ciaptych, rudy akurat wziął się za aferę z wizami
Ja to tu tylko zostawię, wnioski wyciągnij sam
Przecież to PiS naściągal setki tysięcy ciaptych, rudy akurat wziął się za aferę z wizami
A to źle że Tusk teraz rolicza pis za wszystkie wałki które robili przez 8 lat? Akurat mistrzami w kłamstwach jest pis i już wyżej wymieniona akcja z imigrantami, nawpuszczali ich setki tysięcy jednocześnie straszyli nimi. Tak gadasz na ue a jakoś dziwnym trafem szydlo dość szybko tam sp🤬olila i grzeje ciepła posadke, żona Ziobry też już sobie tam robotę znalazła, nawet Kamiński i wąsik już się szykują do UE więc twój argument że Tusk pracował w UE jest c🤬ja warty