Wysłany:
2014-01-25, 4:58
, ID:
2887206
Zgłoś
C🤬ja! Mieszkam koło tego skrzyżowania, same problemy z nim. Od początku uruchomienia tam świateł(po prawej jest szkoła) były 4 wypadki, wcześniej nic takiego się nie zdarzało. Zresztą na mieście są wysepki, które także spowalniają. Owszem światła dają ale wk🤬ienie i nic więcej. Sygnalizacja nie jest synchronizowana z światłami dla pieszych, kiedyś wyjeżdżając z prawej strony miałem zielone, w tej samej chwili dziewczynka (stojąca na pasach obok) też miała zielone. Ale to jeszcze nic, ile razy ja, czy mój ojciec bądź kolega miał sytuacje w której wyjeżdżając z prawej (jest tam blok w którym mieszkam) jakiś debil zignorował zielone i prawie przyp🤬olił w bok auta. Świetnie to wygląda na filmach takich jak ten, zapewne kierowcy zauważyli że ktoś nagrywa skrzyżowanie to się obsrali i zatrzymywali się. W praktyce nie jest tak kolorowo, szczerze to włączając się tam do ruchu czy to z prawej czy lewej, towarzyszy mi strach że jakiś pajac, szczególnie jadący ze strony Stargardu, przyjebie we mnie. Zresztą światła są od bodajże 2-3 lat i tak wszyscy którzy jeżdżą tędy dość często, nie patrzą na światła. Mogę kiedyś nagrać jak naprawdę wygląda to wszystko.