k馃がa, tworzenie zdj臋膰, na kt贸rych wida膰 jakiego艣 polskiego zawodnika i c. ronaldo jest niepowa偶ne i sko艅czcie ten zj馃がy temat. krystyna mo偶e nawet biega膰 w r贸偶owych rajtuzach po boisku, a i tak ka偶dy trener b臋dzie marzy艂 by mie膰 go w swojej dru偶ynie, bo po prostu zajebi艣cie gra. lewy wypracowa艂 na treningach sylwetk臋, ale skala talentu nie ta, u murawskiego ani talentu ani sylwetki, a to nie brazylijski ronaldo, kt贸ry m贸g艂 mie膰 10 kg nadwagi i nap馃がla膰 bramy dla realu. na koniec podsumuj臋 ca艂e euro w wykonaniu naszej dru偶yny: we wtorek b臋dzie sromotny wp馃がl, tym bardziej bolesny, 偶e pewnie przyjedzie putin, i niczym car b臋dzie spogl膮da艂 na kolejne upokorzenie polskiego narodu, tym razem g艂o艣ne, wyra藕ne, transmitowane na ca艂y cywilizowany 艣wiat. nast臋pnie ruscy kibice przejd膮 przez warszaw臋 i to co zrobi膮 b臋dzie przypomina膰 jej najstarszym mieszka艅com wydarzenia z lat 44-45 ubieg艂ego wieku. nasz kaszubski donaldo natomiast nie zrobi nic by temu zapobiec i schowa si臋 na 3 tygodnie a偶 do fina艂u w kijowie, by potem p馃がli膰, 偶e odnie艣li艣my organizacyjny sukces a pora偶ka reprezentacji to wina PiS u, kt贸ry wni贸s艂 z艂膮 energie, albo co艣 podobnego wymy艣li

. oczywi艣cie zostanie nam mecz o wszystko z czechami, nazwany tak tylko dlatego, 偶e szpakowski wyliczy, 偶e mamy astronomiczne szanse w wysoko艣ci 1% na wyj艣cie z grupy je艣li jakim艣 cudem wygramy i ma艂e punkty si臋 odpowiednio roz艂o偶膮, wi臋c stada upokorzonych polskich baran贸w dalej b臋d膮 wierzy膰 cho膰 przez kilka dni w nasz膮 dru偶yn臋. to tyle. mo偶ecie mnie teraz zwyzywa膰 od ponurych polaczk贸w, ale ja jestem zwyk艂ym realist膮, kt贸ry i tak na ko艅cu powie "a nie m贸wi艂em" sk膮d wiem 偶e tak b臋dzie?-bo zawsze tak jest. a dlaczego?-bo sukcesy odnosz膮 albo dru偶yny bardzo utalentowane, albo dru偶yny narodowe, mo偶e nie tak utalentowane, ale silnie zmotywowane, takie, gdzie ceni si臋 honor, patriotyzm, przyzwoito艣膰 ci臋偶k膮 prac臋 i kilka innych warto艣ci, kt贸re polakom s膮 obce, zw艂aszcza w ci膮gu ostatnich kilku lat