Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jak to obejrzałem to nie wiem czemu ale przypomniał mi się ~Pener, co się z nim dzieje, czemu nie ma go od prawie roku. Swoją drogą, bongmana i penera nie ma na sadolu od ponad roku a dalej codziennie dostają jakieś piwo lub kilka to jest sława
Kiedyś byłem świadkiem identycznego wypadku kumpel pomylił hamulce i tak właśnie wyj🤬, Szczerze mówiąc sytuacja była tak dziwnie karykaturalna że zatkało mnie na kilka minut i nie wiedziałem czy dzwonić na pogotowie czy iść sobie do domu i olać nieprzytomnego kolegę. Na szczęście drugi świadek zachował zimną krew i wezwał karetkę. Poszkodowany przez miesiąc chodził z twarzą mumii, najlepsze jest to że w szpitalu lekarz powiedział gościowi z wielką łaską "po c🤬j go tu przywieźliście przecież nic mu nie jest".
Nie życzę nikomu takiej przygody na rowerku.
P.S. Oczywiście wszyscy byliśmy wtedy totalnie naj🤬i hehe