Jak Ryga, to się dziwię, że policja nie p🤬lnęła tych głośników.
Ale jak Rosyjskie wojsko(poborowe, przymusowe znaczy) jedzie na wojne to nagle cały naród jest winny, 100% rosjan
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJeszcze niedawno sraliście sie że ukry to małpy, że pułk azow, naziści i banderowcy(zresztą kto był na ukrainie ten wie) a teraz nagle sie okazuje że nazizmu tam nie ma xD pomijając że ukry to nawet nie jest naród.
Czystki etniczne robione przez żydostwo nikomu nie przeszkadzają, nikt nie bojkotuje izraela. Wojny prowadzone przez USA są spoko bo amerykański żołnierz to zawodowiec i jedzie zabijać za kase, z własnej woli. Ale jak Rosyjskie wojsko(poborowe, przymusowe znaczy) jedzie na wojne to nagle cały naród jest winny, 100% rosjan xD
P🤬lenie że tam taka propaganda straszna(co jest faktem) a tego że na zachodzie jest jeszcze lepiej to nikt nie widzi.
Nie zrozumcie mnie źle, nie popieram żadnej wojny, ale to co tu sie odp🤬la to jest hipokryzja na poziomie żydów.
Ciekawi mnie jedno, czy te k🤬y z rosyjskiej propagandowej telewizji zmieniły retorykę, kiedy jedną dz🤬ke wysadzili w powietrze? Dotarło do nich że ich p🤬lenie o dezanyfikacji Ukrainy może przynieść ciekawe skutki? Mam wrażenie że gryzą się k🤬y w język.