podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Gdzie艣 ostatnio widzia艂em filmik, jak w Polsce na elektrycznej hulajnodze jecha艂 90km/h na drodze publicznej r贸wno z samochodami. Ja bym to nazwa艂 brak m贸zgu a nie brak j膮der. Niech si臋 艂ami膮, zabijaj膮, ale wcze艣niej wprowadzi膰 im obowi膮zkowe OC, 偶eby mo偶na by艂o z czego 艣ci膮ga膰 za ewentualne szkody.
Ile kosztuje OC na rower elektryczny? Standardowe ubezpieczenie OC to koszt rz臋du 30-80 z艂otych rocznie. Takie polisy maj膮 jednak ograniczony zakres ochrony i raczej kr贸tki czas obowi膮zywania. W cenie 100-150 z艂otych rocznie mo偶na ju偶 za艣 spodziewa膰 si臋 ca艂kiem dobrej ochrony z dodatkowymi pakietami.
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Ja mam trzy, dwie zap馃がlaj膮, a trzecia jest zapasowa. Pozdrawiam p馃がdy w autach stoj膮ce codziennie w korku. Ja otwieram w domu piwko, a wy dalej stoicie