Tak jakbyś sam chętnie takiej lasce stóp nie lizał (zakładając że są w momencie lizania czyste).Tylko do tego się nadajesz
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Tak jakbyś sam chętnie takiej lasce stóp nie lizał (zakładając że są w momencie lizania czyste).
I od samego lizania stóp czy masowania zbolałej dupci w ciążę nie zajdzie, czyli nie ma ŻADNEGO powodu aby takiej czynnosci odmówić. Dziewczę jest na tyle zgrabne że mogę stanowczo powiedzieć: tylko zbok mógłby koło niej przejść obojętnie.
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.Tak jakbyś sam chętnie takiej lasce stóp nie lizał (zakładając że są w momencie lizania czyste).
I od samego lizania stóp czy masowania zbolałej dupci w ciążę nie zajdzie, czyli nie ma ŻADNEGO powodu aby takiej czynnosci odmówić. Dziewczę jest na tyle zgrabne że mogę stanowczo powiedzieć: tylko zbok mógłby koło niej przejść obojętnie.
Tak z ciekawości: rozumiem że nie dla każdego stopy są specjalnie atrakcyjne, ale wyjaśnij mi proszę: czyste zgrabne stopy ładnej dziewuchy — to powinno być przynajmniej neutralne dla każdego kto nie jest poważnie zboczony.nie nie lizałbym stóp, obrzydlistwo, masz zrytą psychę, ale tu mnie to nie dziwi.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.