@up
Doklej sobie na youtube'ie
Przy twoim sposobie jazdy to powinnaś mandaty za tamowanie ruchu dostawać
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<@up
Doklej sobie na youtube'ie
Przy twoim sposobie jazdy to powinnaś mandaty za tamowanie ruchu dostawać
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jebie mnie co jakiś żydek z tvp p🤬li o "ustąpieniu pierwszeństwa" skoro ja napisałem wyraźnie o j🤬ym omijaniu innego pojazdu ustępującemu pierwszeństwa pieszemu...
Straszne pierdoły piszesz. Przykład: Przed WORDem gdzie zdawałem prawo jazdy, a dokładniej na wyjeździe jest jebitnie długie przejście dla pieszych i oczywiście trzeba było przepuścić pieszego dopóki nie przejdzie za wysokość mojego samochodu. No chyba że egzaminator to ślepa p🤬da i jak ruszyłem, a babie zostało jeszcze jakieś 10m przejścia do pokonania to powinien na wejściu mnie oblać, a gówno prawda wszystko zrobiłem zgodnie z przepisami, każdemu zdarza się p🤬lić głupoty bynajmniej Ty nie potrafisz się do tego przyznać.
Ludzie, którzy myślą że Velture to zmywarka powinni z automatu stracić możliwość pisania komentarzy.
A nie można tamować ruchu jadąc zgodnie z przepisami. To jak że ślimakiem na wjeździe na autostradę - często dozwolone jest tam do 50/60 km/h, ale wszyscy już cisną pod 80. Więc jak ja będę jechał przepisowo 60 to tamuje ruch czy nie?
Przy twoim sposobie myślenia r🤬asz facetów. Taka prawda.
Jebie mnie co jakiś żydek z tvp p🤬li o "ustąpieniu pierwszeństwa" skoro ja napisałem wyraźnie o j🤬ym omijaniu innego pojazdu ustępującemu pierwszeństwa pieszemu...
A jeśli pieszy nagle sobie przypomni, że nie wyjął dildosa zdupy, musi wrócić na chatę i zrobi w tył zwrot to co wtedy?
pieszy MA OBOWIĄZEK przejść na drugą stronę jezdni równym, miarowym krokiem.
Gówno mnie obchodzi czy Velturałkę to Velture czy ki c🤬j.. patrzyłem na ikonę przy nicku
Jebnij jeszcze kilka innych zachowań zgodnych z przepisami na dowód, że nie można ruszyć, jak już pieszy przeszedł.
No tutaj to się pomyliłeś. Raczej oni ciebie.
Nie no trollujesz, bo nie można być aż tak ciężkim debilem i nie rozumieć obrazków z tekstem.
To go k🤬a rozjeżdżasz, w końcu miał swój czas na przejście.
Jeszcze jakiś k🤬a domorosły motoznawca chce coś dodać?
Aaaaa c🤬j... TAK
Od kiedy to wymija się coś znajdującego się z tyłu i do tego znajdującego się ciągle w ruchu? Już pominę, że Ford był na innym pasie ruchu bo niby nie ma o tym w ustawie ale na ludzki rozum można się domyślić, że omija się coś znajdującego się na swojej drodze a nie obok niej. Obok się coś mija a nie omija.
Jeśli już to było by to wyprzedzanie ALE drugie auto zatrzymywało się przed pasami w momencie jak Cactus już ruszał = nie było wyprzedzania, bo żeby kogoś wyprzedzić trzeba znajdować się ZA nim.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zasada ograniczonego zaufania