podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmBył taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się naj🤬 lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.
Znam dwa podobne przypadki: jeden miał udar, a drugi był cukrzykiem i spadł mu poziom cukru we krwi. Efekt jakby był naj🤬y.
Masz jakiś problem z tym że się najebańców traktuje jak śmieci? Czy o co ci chodzi?
spadek poziomu cukru nie wygląda jakby ktoś był naj🤬y, taki osobnik jest mocno osłabiony i w skrajnym przypadku zapada w śpiączkę, ale na pewno nie zachowuje się jakby był naj🤬y
Ja mam problem z tym, że nie każdy, kto wygląda na naj🤬ego jest naprawdę naj🤬y. Mój ojciec tak wyglądał jak mu cukier skoczył, a ty byś mu pewnie naj🤬 bo masz alkomat w oczach i naj🤬ego rozpoznajesz z kilometra?
Nie wiem jak spadek, ale mój stary wyglądał na naj🤬ego jak mu cukier skakał na ponad 400 jednostek. Jakby flaszkę sam z gwinta oj🤬 i zaraz miał zapaść w sen pijacki.
Już chciałem napisac pod filmem że ja pewnie bym sie wk🤬ił na miejscu i ttpa bym wytargał za fraki z tego fotela żeby czasem nie próbowal dalej jechać bo nap🤬lony jest, no ale dałeś do myślenia tym komentarzem. Po drugie to Holandia, to niewiadomo jak tam wygląda podejscie do najebańców i jak prawo dziala, ale w Polsce jak bym widzial naj🤬ego sk🤬iela za kierownica to bym c🤬ja na ziemi kolanem trzymał aż do przyjazdu policji. Biorę taka k🤬ę jako potencjalnego morderce moich bliskich.
Był taki przypadek u mnie w robocie. Znam z opowiadań więc powiem tyle co mi powiedzieli. Gość w wózku widłowym zaczął się dziwnie zachowywać. Tracił kontakt z rzeczywistością, machał bezwładnie rękami itd. Każdy myślał, że się naj🤬 lub naćpał więc go wyciągnęli z tego wózka i gość po paru minutach zmarł. Okazało się, że miał zawał serca i głąby niepotrzebnie go wyciągali. Tylko przyśpieszyli jego zgon.
Już chciałem napisac pod filmem że ja pewnie bym sie wk🤬ił na miejscu i ttpa bym wytargał za fraki z tego fotela żeby czasem nie próbowal dalej jechać bo nap🤬lony jest, no ale dałeś do myślenia tym komentarzem. Po drugie to Holandia, to niewiadomo jak tam wygląda podejscie do najebańców i jak prawo dziala, ale w Polsce jak bym widzial naj🤬ego sk🤬iela za kierownica to bym c🤬ja na ziemi kolanem trzymał aż do przyjazdu policji. Biorę taka k🤬ę jako potencjalnego morderce moich bliskich.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!