Oprócz tego na świecie jest pełno sk🤬iałych rzeczy o których nawet nie słyszałeś, baranie.
Jak widzę te pseudo rady/pryncypalskie rozmówki/"ciekawe historie"/opowieści rodem z tik toka to mnie skręca.
To jest prawdopodobnie największe obecnie zło/nowotwór zagrażający sadistic.
Wysyp tego typu 30 sekundowych filmków z Mentzenem, nowobogackim innym Zdzisiem czy wlasnie to co mamy wyzej.
C🤬ja to wniosi, niczego nie uczy, ot zwykla bezsensowna treść zabierająca ludzią czas.
Żeby się wpasować w kontekst musiałby wkładać sobie gaśnice w dupe i to opowiadać - wtedy tak, wtedy jest ok.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławikOd stycznia w Polszy też takie okupados będzie, tylko że przez państwowe służby.
Z tą różnicą, że okres wypowiedzenia twojej posiadłości to wprowadzenie stanu klęski żywiołowej przez nawet wojewodę.
I jeszcze, że przy okazji mogą cię wj🤬 w samochód i zaszczepić na byle co.
Zamknąć twoją firmę bez możliwości ubiegania się o odszkodowanie.
I kilka innych fajnych bajerów. Polecam. Sprawdźcie.
Jak widzę te pseudo rady/pryncypalskie rozmówki/"ciekawe historie"/opowieści rodem z tik toka to mnie skręca.
To jest prawdopodobnie największe obecnie zło/nowotwór zagrażający sadistic.
Wysyp tego typu 30 sekundowych filmków z Mentzenem, nowobogackim innym Zdzisiem czy wlasnie to co mamy wyzej.
C🤬ja to wniosi, niczego nie uczy, ot zwykla bezsensowna treść zabierająca ludzią czas.
Żeby się wpasować w kontekst musiałby wkładać sobie gaśnice w dupe i to opowiadać - wtedy tak, wtedy jest ok.