Wysłany:
2016-10-21, 1:49
, ID:
4727046
2
Zgłoś
Uwielbiam tej zj🤬y program, łapanie za słówka i kilku debili co nie wiedzą, a starają się odpowiedzieć, chciałbym tego gościa spotkać na mieście, zapytał bym o kilka szczegółów z np: administracji imperium Osmańskiego albo skład państw Bałkańskich z okolic jakiegoś tam wieku, ew. dlaczego niby kosowo jest serbskie, daje 100zł że nie znałby odpowiedzi na większość moich pytań (Jak i każdego z pytanych), do których ja, nie mając matury jakoś specjalnie nie musiałbym się przygotować, a ten cwaniaczek ma wszystko na kartce i przed pytaniem czyta wszystko 3 razy bo podejrzewam za głupie to żeby zapamiętać.
Każdy jest lepszy w jakiejś dziedzinie, a w reszcie totalnie leży i jest to normalne bo k🤬a nie jesteśmy robotami. Znałem z 10 lat temu z grubsza przebieg IIWŚ, teraz nie pamiętam prawie wszystkich dat, bo przestało mnie to interesować, proste.
Może niech zrobia odcinek niereżyserowany jak losowo zaczepieni ludzie pytają ich o jakieś rzeczy? W końcu bym obejrzał całość.
Walić taki sponsoring.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!