Szczerze, na początku filmiku, myślałem że będzie jakaś kraksa czy coś w ten deseń, może ona jego, on ją rozp🤬olił po amfie, czy innym narkotyku ale potem, patrzę (w trakcie filmiku) to nie hard, a tu nagle taka niespodzianka.
Nie wiem, jak można mieć nasrana w głowie (zakładając w ogóle, że ten gostek go ma) by być z laską, po tym jak się rozstali, ona puściła się w tym czasie z kominiarzem niewieścich serc, wrócić do niej, ona potem urodziła dziecko kominiarza, które też ma zadatki na takowego i wychowywać to dziecko z tą.... no brak określenia na taką swołocz, bo szmata,dziwaka czy k🤬a, to obraza dla wcześniej wymienionych.
Choćby była ostatnią laską na świecie, choćbym miał walić gruchę do końca życia, nigdy, przenigdy, nie związał bym się z dziewczyną z dzieckiem po kominiarzu.
Związek z taką to jakby dobrowolnie wsadzić k🤬sa do wrzątku.
Żadne z nich nie zasługuje na szacunek. A gówniaka trzeba było w worku do wody wrzucić gdy była możliwość.
(...)nigdy, przenigdy, nie związał bym się z dziewczyną z dzieckiem po kominiarzu.
(...)brak określenia na taką swołocz, bo szmata,dz🤬ka czy k🤬a, to obraza dla wcześniej wymienionych.
dz🤬ka to zawód
Chłopak ma dziewczynę, która wcześniej była w związku z czarnym, urodziła jego dziecko, ale się rozstali.
I o to się sracie w komentarzach? Brawo rasistowscy idioci. Nie zawiedliście mnie bo głupota i prymitywizm nadal u was dominuje.
Prostytutka to zawód. Nawet tego nie wiesz koleś? Dz🤬ka to wulgarne określenie na prostytutkę.