Nie mają identycznego.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
W momencie narodzin mają IDENTYCZNE DNA!
podpis użytkownika
Ola gringopodpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.celowym wymysłem matki natury która zaszczepiła to ludziom w toku ewolucji w celu ograniczenia rozrodu, żeby zatrzymać zwiększające się przeludnienie.
podpis użytkownika
Czarna krowa w kropki bordo gryzie trawę kręcąc mordą.
Błąd. Obojnaki mają inne niż standardowe kombinacje chromosomów![]()
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Albo masz fiuta i płodzisz dzieci, albo p🤬dę i je rodzisz.W innym wypadku doszło do błędu i masz kolejny problem, poza tymi trolowymi klepkami poluzowanymi.
![]()
pedalstwo jest chorobą, którą w większości przypadków nabywa się w okresie prenatalnym.
DNA nie zmienia się z wiekiem jednostki matoły, to że jeden bliźniak jest pedałem a drugi nie wynika bardziej ze środowiska w jakim zmuszony jest żyć a nie z ich właściwości genetycznych.
Ja się nie znam.
Może spytaj ojca, ewentualnie może twój matka będzie wiedział?![]()
M.in. z "Cosmopolitan".
Kiedyś był wywiad na 4 albo 5 stron z jakimś znanym seksuologiem (ani Lew-Starowicz, ani Samson). Prowadziła go redaktorka naczelna.
Nie mam pojęcia, jak w ogóle przeszło to przez cenzurę, bo ten lekarz dosłownie "rozszarpał" redaktorkę.
Każdy politycznie-poprawny i homopozytywny pseudo argument dziennikarki rozbił w puch podając masę bardzo wiarygodnych przykładów.
Oprócz tego w USA działa ruch "uzdrowionych" homoseksualistów. Kiedyś też czytałem parę ich świadectw.
Jest to ruch najbardziej znienawidzony przez homolobby w USA, bo podobno "nie ma większego wroga dla homolobby, jak wyleczony homoseksualista".
Rzeczywiście, kiedyś poświęciłem sporo czasu na czytanie o homoseksualizmie.
Mając maleńkie dzieci, chciałem się dowiedzieć jakich zachowań i błędów należy unikać, aby nie wychować syna na homoseksualistę.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.