podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity ShotA to nie ta sama aktywistka - gej
sadistic.pl/historia-pewnego-niezrowazonego-psychicznie-vt456124.htm
Obrazek
Góra robi to wyłącznie po to by niszczyć Cywilizację Łacińską, z jej etyką na czele.
...
Jak nie chodzisz do kościoła i nie przyjmujesz czarownika do domu to nie jesteś żaden katolik.
Potrzebujesz po prostu zwalczyć w sobie strach przed tym co powiedzą inni jak się dowiedzą, że nie jesteś katolem.
Po c🤬j wysłałeś córkę na religię jak z Ciebie nie jest żaden katolik tylko pozer bojący się odrzucenia przez sąsiadów![]()
Dla kretynów, którzy potrzebują lektora bo napisy to za mało:
- Kretynka z filmiku nie uprawiała seksu z psem świadomie, tyle co głupi zwierzak dobierał się do niej w nocy gdy spała.
Ale tytuł chwytliwy przyznam. Pierdyliard wyświetleń gwarantowany.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@Velture
Ponieważ zgodnie z prawem jest kobietą i ma na to odpowiednie dokumenty. Jeśli ten człowiek miał na tyle silnej woli i hasju, żeby stać się kobietą to mu gratuluję i życzę jak najlepiej. Gdybym miał dużo hajsu i bym chciał to bym sobie młodych albinoskich murzynków na Dominikanie p🤬lił popijając rum z kokosa, ściętego i przekrojonego meksykańską maczetą kupioną od pana Da Silva za chilijskie pesos. Mogliby mnie nawet nazistowskim reptilianinem nazywać, a murzynek wciąż by mi koło c🤬ja latał.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Hmm. Mam kilku kolegów wychowanych bez ojców. Jeden jest sierżantem w policji i pracuje w prewencji. Ma żonę i dziecko.
Drugi pracuje jako magazynier-kierowca. Żona i dziecko.
Trzeci skończył służbę przygotowawczą i pod koniec września przywdziewa bordowy beret i idzie służyć do 6 brygady powietrznodesantowej. Obrobił nie jeden piórnik.
Czwarty wychowany bez ojca. Bawi się w militarną rekonstrukcję historyczną i gania po festynach i piknikach militarnych jako atrakcja. Chciał iść do wojska ale jest chory. Ma narzeczoną i pracuje jako księgowy.
I teraz zaskoczenie. Piąty kolega. Pochodzi z szanowanej wielodzietnej rodziny o tradycyjnych wartościach katolickich czytaj co niedziel zdzieranie kolan i gięcie karków w kościele, później wp🤬lanie schabowego i famliada. W domu miał wzór - surowy ojciec, który ich musztrował od dziecka. Tak. Zgadłeś. On jest turbopedałem. Jak zobaczy pałę to ślini się jak wampir na widok krwi. Jeździ z kolegami na wakacje gdzie spokojnie może ssać k🤬sy. Spoko z niego gość ale na imprezie zawsze trzeba spać dupą do ściany albo z korkiem w odbycie.
Niestety twoja prawilno-krześcijańska teoria pękła jak bańka mydlana.
Homoseksualizm nie jest chorobą psychiczną. Nie jest żadną inną chorobą. Jest po prostu jakimś defektem albo nawet nie defektem tylko celowym wymysłem matki natury która zaszczepiła to ludziom w toku ewolucji w celu ograniczenia rozrodu, żeby zatrzymać zwiększające się przeludnienie.
Zgadzam się z Tobą w 100%. Dlatego od zawsze twierdziłem, że homoseksualizm to choroba psychiczna, spowodowana brakiem jednego z rodziców.
Wszyscy znani geje pochodzą z rodzin gdzie najczęściej ojciec odszedł od matki lub ojciec był alkoholikiem olewającym dom, dzieci, rodzinę.
@Abraxus
Homoseksualizm to dewiacja bez dwóch zdań.
Wg. mojej wiedzy ok. 90% homoseksualistów nabywa to w dzieciństwie/młodości. Lecz nie tyle z braku ojca w rodzinie, co raczej zbyt surowego, nie mającego nigdy czasu dla syna, zimnego i na karcącego bez powodu. Ojca, który nie dał synowi prawdziwej ojcowskiej miłości, przez co syn zaczyna jej szukać u innych facetów, dając im w zamian dupy.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zamiast stawiać teorię, polecam obejrzeć:
Mogę ci wytatuować na czole napis KOSMITA ale dalej będziesz człowiekiem a nie kosmitą.
Generalnie słuszna uwaga, ale jak w tej sytuacji interpretować obojnactwo (dobrze medycznie udokumentowany temat)?
Czy homoseksualizm można mieć w genach
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<czytałem prace naukowe o badaniach nad bliźniakami jednojajowymi - czyli o osobach które mają IDENTYCZNE DNA - i homoseksualizmem.
Były przypadki gdzie jeden z bliźniaków był pedałem a drugi nie. To jasno i klarownie wyjaśnia tę kwestię.
@up
A jak jest typ pedała, który nie daje dupy tylko rżnie innych pedałów w dupę? Możesz wykonać portret psychologiczny takiego pederasty?![]()
Gdzie nabyłeś tę wiedzę? Piszesz tak szczegółowo... może osobiście znasz taki przypadek?
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Płeć to określenie jednego z dwóch zestawów chromosomów.
Oprócz tego w USA działa ruch "uzdrowionych" homoseksualistów. Kiedyś też czytałem parę ich świadectw.
Jak powiedziała Oriana Falacci nie ma muzułmanów nie radykałów.
Nie można być katolikiem i nie uczestniczącym w obrzędach. Albo jesteś katolik i bierzesz tą religię z dobrodziejstwem inwentarza albo nie.
Jak nie chodzisz do kościoła i nie przyjmujesz czarownika do domu to nie jesteś żaden katolik.
Po c🤬j wysłałeś córkę na religię jak z Ciebie nie jest żaden katolik tylko pozer bojący się odrzucenia przez sąsiadów![]()