podpis użytkownika
Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk🤬ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim c🤬liku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k🤬a.
Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk***ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim cwe*iku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k***a.
Janusz to burak, i zgłoszenie na policje słuszne. Ale wysyłanie filmów do jego pracy i doprowadzenie do zwolnienia to już sk🤬ysynstwo, i ja np. bym się mścił na takim c🤬liku. Podłuchał przypadkiem gdzie Janusz pracuje i zachował się jak ostatnia k🤬a.