Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Drugi już odcinek świetnej, według mnie, serii filmików o historii. Tym razem padło na Stanisława Augusta Poniatowskiego, ostatniego władcę Rzeczypospolitej Obojga Narodów. Miłego oglądania
Jeżeli chodzi o Poniatowskiego to się nigdy prawdy nie dowiemy jak było. Fakt kontrowersyjny władca i poprostu urodził się się w czasach gdzie z I Rzeczypospolitej została już tylko nazwa . Dla mnie najgorszym władcą był Zygmunt III Waza ( Ten to miał szczęście tylko dlatego że był władcą który wokół miał najlepszych dowódców i doradców w całej historii Rzeczypospolitej a sam był popierdółką i bardziej zależało mu na Szwecji niż Polsce), ogólnie cała ich dynastia ; drugi jest oczywiście Poniatowski .
A mi sie bardzo podoba kilka slow o gosciu ktory zamieszkiwal w moim miescie elegancko ze mial jaja kogos takiego brakuje w polsce. A za te p🤬lenie co niektorych wreczam wam noz i daje wam wybor
2 min obejrzałem, bo temat wydawał się ciekawy ale te wstawki co 5 sekund mnie za bardzo wk🤬iają. Niech się zdecyduje dla kogo ten jego programik, bo wydaje mi się że dla dzieci ( tylko po co ta wstawka na poczatku w takim razie)
Pojawił się już jeden odcinek tego pana. Wszedłem aż na jego kanał bo nawet mnie zainteresował. Ten który widzicie w tym temacie jest pierwszym filmem na jego kanale. Być może jeszcze się nauczy, bo filmik który podlinkowałem jest już w dużo lepszej formie. Dopiero zaczyna, może się poprawi, nie skreślajcie go od razu
Drugi zdecydowanie lepszy od pierwszego, mniej tych "fajnych" animacji i bluzgów. Zarobił na piwo bo musiał posiedzieć kilka nocy i przeczytać zacne komentarze.