Hi barbie!
H....

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.To jest Lidl w Zielonej Górze na Zaciszu gdyby ktoś pytał .
Gdy koło niego przechodzę zawsze krzyczę Heil Lidla!
Jest to " Sklep który Polsce i Polakom szkodzi potrójnie " A ci co w nim kupują to pożyteczni durnie.
To że wczoraj w gietrzwałdzie protestowali przeciwko ogromnemu składowisku śmieci lidla to już ci w telewozorze nie powiedzieli?
UE niedługo każe nam sortować gówno na 3 klasy podczas gdy niemieckie firmy mają w dupie ekologię i robią u nas kasę. Która z butelek piwa kupionego w polskim Lidlu jest zwrotna i mam tu na myśli ich marki? Łaskawie postawili butelkomaty na plastik w kilku miejscachi bo d
Zacznij brać w końcu leki.
Jeśli nie masz jakichś przepisanych - bierz cokolwiek. Mogą tylklo pomóc.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Kurczę, coś tu nie gra. W pasku adresu mam Sadistic, a nie Pudelek czy Debilek...
Dziwne...