Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Stare dobre czasy. Najbardziej mnie wk🤬iał level z jakimś duchem, czy innym c🤬j wie czym, które tak szybko latało i zostawiało ognisty ślad za sobą. Hydra i Cyklop chyba najbardziej wryły mi się w pamięć, za to Minotaur był strasznie denerwujący.
A niby co to ma wspólnego ? wyrwałes się z tym jak nie powiem kto...
Równolegle grałem w obie te gry dlatego mi się z nią skojarzyła. a wspólnego mają to, że obie są w **** stare i miło się ogląda ich trailery po kilku latach od grania.
Równolegle grałem w obie te gry dlatego mi się z nią skojarzyła. a wspólnego mają to, że obie są w **** stare i miło się ogląda ich trailery po kilku latach od grania.
Omg pamietam ta gre choc nie pamietam nawet gdzie w nia gralem Ale mnostwo godzin nad nia spedzilem tak jak przy Age Of Empires I, II i NFS Hot Pursuit (1999)