R🤬ałeś się w toalecie, współczuję. Lepiej by było jak byś napisał, że r🤬ałeś bez się, ale rozumiem, że sobie szczotkę od kibla w dupala wpychałeś.
nigdy go nie wyc🤬jalam, jedynie zabawialam sie z kobietami, ale przy jego obecnosci lub jego wiedzy:*
milfy są najlepsze. ze wszystkim moich seksów w układzie 2k+1m to właśnie milfy (jedna 35lat, druga koło 40) wspominam najlepiej. z jedną umówiłam się potem na mój jedyny (póki co) lesbijski seks
młodsze może ładniejsze, ale w c🤬j marudne, zanudzić się można. milfy jadą na ostro i lubią eksperymentować. polecam, panowie
\
no, no, psychologu, widze, ze znasz mnie lepiej, niz ja siebie. nigdy go nie wyc🤬jalam, jedynie zabawialam sie z kobietami, ale przy jego obecnosci lub jego wiedzy:*
ojoj, ateista? a pod choinke co dostales? jak potrawy na boze narodzenie?
nic nie warty to zapewne jestes ty. zaraz pojdziesz na c🤬ja warte studia, jakies budownictwo, kolejne kilka lat bedziesz darmozjadem, a po studiach bedziesz r🤬any w dupe za 2tysiace miesiecznie. super:)
aha, p🤬daku - wez nie stawiaj spacji przed znakami interpunkcyjnymi, bo to az boli. GL w podbojach seksualnych, pogadamy za 10lat, gdy lozko ci sie znudzi. po co ja w ogole dyskutuje z ludzmi, ktorzy zar🤬ali z 2,3 razy w swoim nedznym zyciu i jeszcze nie wiedza, co to seks:( na pewno jestem wiecej warta niz ty :* przynajmniej mam zajebista prace i nie jestem na nedznym utrzymaniu rodzicow za 3.5 k miesiecznie na rodzine liczaca piec osob
w ogole wskaz mi miejsce, gdzie napisalam, ze lubie sie r🤬ac w miejscu publicznymja akurat tego nie lubie, ale wmawiaj sobie, biedaku
@up a zebys wiedzial prawicowa suko
zastanawiam sie czy jestes pantoflarzem, czy jakas kobiecą k🤬ą co sie podszywa na sadolu jako facet ^^ tak czy siak, masz zdjecie jakiegos c🤬la wiec ci powiem wprost: nie sraj tyle z bolu dupy, i sie odp🤬l![]()
a i btw. @protos przestan mnie sledzic na sadolu, i odpisywac na kazdego komenta hejtem. nie masz nic lepszego do roboty glupia p🤬do?