To ja tam wolę być już nudziarzem i robić to we własnym i czystym łóżku niż w miejscu, gdzie ktoś przed chwilą srał. Wszy łonowe/żółtaczka tam w gratisie?
Przeczytać i popatrzeć na avatar. Od razu można wywnioskować że to jakaś niewyżyta cichodajka, jeżeli preferuje takie miejsca jak publiczny kibel .Dziewczyno można to robić w toalecie , ale osobiście wolałbym żeby to byłą moja toaleta i żeby to miało jakiś charakter ,a nie łatwe i szybkie dochodzenie do orgazmu bo ludzie czekaja w kolejce do klopa.
hpv i wszy owszem, ale tym się możesz zarazić poprzez dotknięcie klamki czy pod prysznicem na basenie, ale z tą żółtaczką to cię jebie ostro
Prawdę mówiąc... w dupie mam czym, czy żółtaczką czy diabli wiedzą czym, ale nie muszę mieć dyplomu z medycyny, żeby wiedzieć, że jest to potencjalna groźba złapania niechcący jakiegoś syfu. O inhalowaniu się publicznym gównem nie wspominając.
no to ty kurde mocny twardziel jesteś, skoro nigdy nie korzystałeś z publicznej toalety (bo, wnioskując po twoich obawach przed syfem, boisz się stać w kiblu). pewnie wyjeżdżając na wycieczki też nie sikałeś i nie robiłeś kupy przez dwa tygodnie. no, no - szacun.
Po prostu cenię sobie seks w warunkach higienicznych (bo o tym jest mowa - o seksie w kontekście publicznego kibla, a nie o samym korzystaniu z kibla w celu, w jakim rzeczywiście powstał?).
za 5,10 lub 15 lat dopiero zobaczysz, co cię kręci w łózku i żebyś się k🤬a nie zdziwił
Się podniecacie ja już r🤬ałem się i w toalecie i w samochodzie i w parku i na imprezie grupowo, w kinie też a i w samolocie też raz się udało w toalecie to zrobić. Życie trzeba sobie urozmaicać
nie ważne czy jesteś katolikiem, faszystą czy ateistą.
Patrząc na twój wiek , jak już chcesz mi wypominać , to niezła kurewka z ciebie . Co z tego że masz chłopa , jak pewnie nie raz miałaś ochotę go wyc🤬jać .
Sex po bożemu ? Nie w moim wykonaniu , ateista nie może robić tego po bożemu![]()
Po za tym nie unoś się tak , jesteś tylko zwyczajna nic nie warta istotą na tym świecie . Jesteś kobietą i tyle mi starczy żeby sprostować cała twoja wypowiedź .