I kto wygrał?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Co zrobisz jak nie możesz dotknąć gościa bo będziesz płacił odszkodowanie. Zostaje tylko walka na miny i gesty.
Zostaje tylko walka na miny i gesty.
buhahahahaah ja kie dwa pedały
Jak bym coś takiego zobaczył na mieście, to bym podszedł do nich i ich obu wyśmiał, co za pety
to są ci słynni ,,mężczyźni '' rurkowcy nadzieja narodu !
Co ? Co ty p🤬lisz ?
Nie możesz to dotknąć to ty (bo się boisz) a mordę sobie wycierasz jakimś mitycznym legendarnym odszkodowaniem.
Nap🤬lasz, później się ulatniasz i szukaj wiatru w polu. Ech ta współczesna zniewieściała młodzież.
Odnośnie "miny i gesty". Ja osobiście uwielbiam Maorysów i ich Hakę.
Tutaj pożegnalna haka dla odchodzącego nauczyciela.Wyraz szacunku,pamięci,podziękowanie. Wszystko w jednym.
Są też haki bojowe.Ale jakby ktoś coś to na jewtube zapraszam. Miłego.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.buhahahahaah ja kie dwa pedały
Jak bym coś takiego zobaczył na mieście, to bym podszedł do nich i ich obu wyśmiał, co za pety
to są ci słynni ,,mężczyźni '' rurkowcy nadzieja narodu !
Co ? Co ty p🤬lisz ?