Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"Cold Fire" dajcie mi jeszcze adres to pojadę mu wp🤬lić za "i love you" "trojan" i inne ścierwo, które wymyślili jego koledzy.[dalej nie oglądałem, bo się wk🤬iłem, i jak tu nie pić!] ide po piwo bay.
K🤬a "Sadistic Dżegrafik" pełną parą. Może k🤬a jeszcze Martynę Wojciechowską się zatrudni jako redaktora naczelnego . Dobre materiały oby tak dalej. Może to nie to samo co baby z k🤬sami (w sumie to Wojciechowska mam dziewczę jaja, ale czy k🤬sa to nic mi nie wiadomo), albo martwe płody, ale i tak bardzo ciekawe.
"Cold Fire" dajcie mi jeszcze adres to pojadę mu wp🤬lić za "i love you" "trojan" i inne ścierwo, które wymyślili jego koledzy.[dalej nie oglądałem, bo się wk🤬iłem, i jak tu nie pić!] ide po piwo bay.
To właśnie jakbyś obejrzał do końca to byś wiedzial o co w tym chodzi...
P🤬lenie, zazdroscicie i tyle, oni coś potrafią zrobić a wy i tak bedziecie do końca życia marszczyć freda na hardzie.
Bardzo dobry film dokumentalny, leci piwko.
włamanie do serwera pentagonu, ja nie potrafię zamontować kamery ip...bo coś mi się pop🤬liło z ustawieniami przeglądarki:C może zna się ktoś na tym zna?