haka peruperu - wykonywana przez wojowników przed bitwą, miała ona ukazać ich siłę, wolę zwycięstwa i w ten sposób przestraszyć lub odstraszyć przeciwnika, wykonywana od 1905 roku przez reprezentację narodową Nowej Zelandii w Rugby
Za każdym razem gdy widzę Hake mam ciary, trenowałem ten wspaniały sport i wiem że All Blacks to mega kocury...
A i jeszcze jedno tępe dzidy, nie porównujcie tego do Amerykańskiego Footballu bo to dwie różne dyscypliny, mnie osobiście nie przekonuje NHL (dobrze mówię?) ale nie mówię jest gówniany czy c🤬jowy.
Naprawdę mało jest tu ludzi kompetentnych by porozmawiać o tym pięknym sporcie a większość zabierających głos ma gówno do powiedzenia, a szkodaaa, bo człowiek zamiast wyluzować musi się wk🤬iać że taki baran jeden z drugim trolluje i hejtuje coś co dla innych jest całym życie. Życzę wam plugastwo hejterskie miliona c🤬jów w dupę i żeby was pies pogryzł![]()
podpis użytkownika
Polityka, ja tego nie dotykam, od niej śmierdzą ręce.
Jesteś j🤬ym ignorantem pisząc o niekompetencji ludzi w danej dziedzinie, a sam nawet nie jesteś pewien jak nazywa się najsłynniejsza liga footballowa świata (nie mówię, że najlepsza i najciekawsza).
Do tego wyzywasz ludzi od "hejterów", a pierwszą osobą której chyba żyłka p🤬lnęła pod tym tematem jesteś Ty (ja już drugą, bo gotuje się czytając baranów Twojego pokroju).
No debil. Zwykły debil...