Oto zdj臋cie tego osobnika:

殴r贸d艂o
P.S. Spokojnie Panowie, gw馃がci艂 sw贸j.
Podstawy logiki si臋 k艂aniaja, po co mam to robi膰. Ale nawet w Polsce takie spedy istnieja np W艂贸kiennicza w 艁odzi, ale nawet tam w por贸wnaniu ze strefami No-go jest spokojnie.
Po pierwsze taki oszo艂om jak oko zwisa mi kalafiorem, i jakbys si臋 troche interesowa艂 "internetami" to bys wiedzia艂 ze konto by艂o fa艂szywe.
Poczytaj "internety" to sie dowiesz, ju偶 rok temu chciano je zablokowac wszystko jest podane nawet newsweek o tym pisze. Co do ca艂ej burzy pod wpisem to ma na celu tylko zmiane tematu. Lewusy i ich pozyteczni id i0ci ( to o tobie akurat) wklejaja po ca艂ym necie podobne wklejki, a to 偶eby dowali膰 katolom i cebulakom, na kt贸rych zawsze mozna liczyc ze rozpetaja burze.
ba艂waniastej retoryki, kt贸r膮 艂ykacie jak pelikany bi Oko cos tam powiedzia艂.
Kazdy wie jakie jest zdanie KK w tej sprawie, mnie inetersuje stan prawny, a kazdy mo偶e pisac swoje dyrdyma艂y. Dla was lewuski jest wazne ujadanie na KK, tylko co mnie obchodzi. Nie mam zamiaru bra膰 na powaznie bzdur Oko, tak jak lewackiej propagandy w tym temacie majacej na celu rozmycie ca艂ej sprawy.
Przypominam sprawa dotyczy tego ze imigranci pope艂niaja wiecej gw馃がt贸w w przeliczeniu na dana populacje, a wy skaczecie towarzysze po tematach jak 偶abki.
Zastan贸w si臋 co piszesz we W艂oszech 5% populacji odpowiada za 40% gw馃がt贸w, jarzysz czy nie bardzo. Czyli musi to byc odpowiednio dziki element skoro dosciga 95% populacji.
A kto m贸wi o obywatelach? Znowu nie uwa偶a艂es i nie czyta艂e艣, imigranci nie maja obywatelstwa a odpowiadaja za 40% gw馃がt贸w, z toba jak z dzieckiem specjalnej troski trzeba t艂umaczyc powoli bys za艂apa艂. Ale mam nadzieje ze ju偶 skleci艂es dwa fakty do kupy czy nie bardzo? Jak nie to napisz co艣 o Oko.