Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
I tak to nie przebije nowoczesnej i progresywnej zachodniej Europy gdzie zgw🤬cono sparaliżowaną białą babkę przez gówniane ścierwa i sąd uznał, że to nie był gw🤬t bo nie stawiała oporu...
Jak kogoś interesuje ta historia to niech poszuka sobie na sadolu bo było o tym pisane chyba na początku tego roku.
Niedługo dojdzie do tego, że jak ktoś zaknebluje babie ryja i ją zwiąże to też nie będzie gw🤬t bo przecież nic nie mówiła i się nie broniła...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
skoro nie staiwała oporu to nie było gw🤬tu koniec kropka , ja pierodle jak można dac wiare kobiecie ? przeciz wiadomo że bedzie kłamać zeby nie wyjsc na łatwą nie stawiałą oporu to znaczy że dała dupy
Velture ja mam nadzieje że w końcu będzie równouprawnienie i męzczyn będa karac zagw🤬t tak samo jak karają kobiety
Ten świat jest poj🤬y. Wyr🤬a jakiś zwyrol chorą psychiczną kobietę i zostanie uniewinniony.
Jakaś dupa w podobnym wieku najebie się na imprezie i pójdzie z chłopakiem do łóżka, na drugi dzień powie że się nie puściła tylko to był gw🤬t- więzienie i zniszczone życie młodego człowieka.