Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Mało zabawne. Obcinanie głów akurat może śmieszyć, ale poniżanie kobiet mnie w ogóle nie bawi.
W lepszych czasach wjechałby tam Wieniawa na koniu i najnormalniej w świecie przeszył gościa szablą. Wówczas byłoby bardzo śmiesznie
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Poniżanie kobiet? Dziewczyna sama padła na kolana i podejrzewam, że jest współwinna jeśli chodzi o całą tę szopkę. Uwielbiam kiedy mężczyźni szanują kobiety, ale drodzy sadole, nie doszukujmy się wszędzie kobiecej krzywdy
a mi sie podoba że poniżył kobiete i nawet mnie to cieszy frajerzy którzy szanuja zmywarki sa niczym i to w 99% same prawiczki , a kobieta powina dosta po pysku za to że nie obciagneła bezwartosciowa szmatas
Shokobons, weź się p🤬lnij w dekiel. Jak Ci wszystkie mówią, że masz za małego, to nie znaczy, że wszystkie mają jakieś zaburzenia widzenia - taka wskazówka.