a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale p🤬le wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.a ja tam sie nie moge juz doczekac na PS4 mam dobrego kompa odpalam kazda gre ale p🤬le wygodniej gra mi sie na konsoli a ty jakis glupi jestes hrodgar auto namierzanie to ty masz jak grasz easy a jak grasz na hardzie to nie ma czegos takiego
Jak widzę jak niektórzy "grają" w GTA to mam ochotę im kompa przez okno wyp🤬olić. Odpala, ni c🤬j nie wie o co chodzi, nak🤬ia tylko do wszystkiego co się rusza, aż go wojsko up🤬li w końcu. Owszem można tak na chwilę. Ale nie ma to nic wspólnego z graniem w GTA.
To jedna z tych gier, gdzie po przejściu każdej częsci, na końcu myślałem "no k🤬a, co tu jeszcze można wymyślić, żeby było lepsze, chyba się nie da", a przy rozpoczęciu każdej kolejnej części "no k🤬a, przeszli samych siebie, znowu".
Pozdrawiam wszystkich, którzy z okazji wyjścia każdego nowego GTA biorą sobie wolne od pracy, dziewczyny, kumpli, rodziny i GRAJĄ.