Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Niech mama kupi mu smoczek, no chyba, że są to objawy niedoboru k🤬sów w ryju.
Nie ma tego co lubi, to własne palce obciąga.
I popraw to cyt: "odgrywania", bo chyba nie odgrywacie tam z kolegą jakichś ról.
Może bawicie się w doktora paluszka?
Powiedz koledze, że jest taki fajny lakier do paznokci po którym jak weźmiesz taki pomalowany palec do gęby to smakuje ohydnie. Polecam spróbować Mi pomogło za małego
Edit: Tego uj🤬ego palca zobaczyłem po czasie, na to niestety nie pomoże żaden lakier
Mania natręctw i nieradzenie sobie z emocjami, no i pewnie c🤬je dzieciństwo zaniedbywania przez rodziców.
Miałem w liceum kolegę, który miał jak sam twierdził bardzo dobry kontakt z rodzicami, zresztą też ich poznałem i szczerze pozazdrościłem mu takich starych. No i obgryzał paznokcie. Próbowął z tym walczyć, smarował jakimś gorzkim kremem, nosił bawełniane rekawiczki etc. Jakiś czas temu go spotkałem, miał już prawie 40 lat i nadal poobgryzane paznokcie. Co najlepsze pracuje w psiarni na jakimś wysokim stanowisku cywilnym.
Za dzieciaka miałem podobny nawyk. Dodatkowo kompulsywnie myłem ręce kilkadziesiąt razy dziennie. Wpadłem na pomysł, by zrezygnować z czynności mycia rąk, co miało pomóc zaprzestać obgryzania brudnych paznokci. Pomogło, dłonie mam zadbane nawet po powrocie do ich ciągłego szorowania.