Lol, to jest rodowity Polak. I jeżeli on ma rysy twarzy muzułmanina (bo pewnie to masz na myśli mówiąc "zamachowcy w Europie") to ja jestem Pablo Picasso.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Uwielbiam pseudointeligencje lewactwa.
Już ludzie nawet od poziomu IQ 100 wiedzą że nie da się ogarnąć lewackiej logiki bo to choroba umysłowa a nie światopogląd.
Naszym największym błędem było pozwolenie takim sp🤬olinom umysłowym udzielania głosu w publicznym dyskursie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Zobaczycie, kiedyś ktoś się naprawdę wk🤬i przez te "prowokacje" wyjdzie na ulice i będzie nap🤬lał każdego lewaka ot tak dla zasady.
a nie jacyś tam CIAPACI
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ps. Dla wszystkich nacjosp🤬oxów mam wiadomość:
SRAM WAM DO RYJA
@up
A wielu ma bóle dupy, bo jakaś ekolożka z ONZ mówi o depopulacji planety w ramach walki z globalnym ociepleniem.
Populacja powinna zmniejszyć się do co najmniej 1mld a dotychczasową pracę fizyczną by zastąpiły maszyny, zbyt duża populacja jest trudna do kontrolowania, to mówiąc wprost chodzące żywe zdemoralizowane gówna.
Jedyna bolączka jest taka, że depopulacji ulega rdzenna Europa, która w porównaniu z innymi kontynentami jest jedyną ostoją normalności, spokoju, harmonii, humanitaryzmu, cywilizacji.
Poza nielicznymi wyjątkami spoza Europy oczywiście.