Jak można się k🤬a tak zapuścić, nigdy tego chyba nie zrozumiem
![]()
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.@Gymnorhinus : zjebulusie cwaniakusie.
ja juz Ci wytlumacze jeszze jedno:
mam cukrzyce. genetycznie. walcze codziennie siłka, rower, zbijam i licze kalorie.
i tak mam nadwage.
Ale jesli jestes az tak zj🤬y ze zawsze nadwaga to jest wedlug twoich 26 lat j🤬ego zycia
zapuszczanie - to zobaczysz co Cie k🤬a spotka kiedys.
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.@Abraxus
Hahahaha, nie ośmieszaj się, otyłość to nie choroba, tylko lenistwo i k🤬a upośledzenie. Wystarczy nie żreć gówien, ani ich nie pić i to nie jest k🤬a jakaś wiedza tajemna, a że ktoś ma w dupie, wp🤬la byle co i jest smutnym grubaskiem, to wyłącznie jego j🤬a wina. Ale jak lubisz się oszukiwać, że to wina cywilizacji, a nie głupota ludzi, to proszę bardzo tylko nie wmawiaj tego innym.
@sowus
Ale ja wiem jak to wygląda bo widzę po znajomych, mi też się zdarzało przytyć, ale nadal nie rozumiem jak można być tak c🤬jowym, żeby nic z tym nie robić. A zwalanie na genetykę to tak samo jak z grubymi kośćmi.![]()
@habiTEK
A to wszyscy otyli mają cukrzycę? Kurde nie wiedziałem, sorry, szkoda, że ich tylko na basenach nie widać, ani na siłowniach. No ale jak genetyka no to co zrobisz.
26lat? Już c🤬j, że liczyć nie potrafisz, ale też nie wierz we wszystko co piszą w internetach...![]()
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.