Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Obciagaja bo nikt trzeźwy nie chce im zapisać. Prawda jest taka ze brzydka nawet zupę ci wylize abyś ja przełożył... Zawsze jak się porobie to mam wene na komentarze :nasilają: : kabelodprodziza:
Sory słownik przeinacza
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Coś w tym jest. Miałem kiedyś grubą laskę, dużo piłem wtedy. Ciągnęła tak, że dupą wciągałem prześcieradło. Pieszczotliwie nazywałem ją electrolux, tak po odkurzaczu.
p🤬lenie,kazda panna ktora lubi obciagac zrobi wam lepiej niz mama,to dziala w dwie strony jak facet lubi lizac cipencje to tez dupeczka bedzie zachwycona i masa nie ma tutaj zadnego znaczenia