Nagrywaj śmieciu filmik, a nie mocarza zgrywasz. Ciśniesz grubasa, bo ma ze swoimi gabarytami ma lepszego skilla niż ty.
Pokaż mi baranie ilu zawodników w ligach europejskich uderza w ten sposób z wolnych?
Podludziu, masz problem z odbiorem emocji w postach. Wyraziłem normalnie swoje zdanie, a nie żaden pocisk na grubego tępy bucu.
Weź wyjdź do ludzi, wyłącz kompa, bo kozaka w necie strugasz.
Ostatnie moje słowa do ciebie dziecinko, jeśli masz odrobinę honoru i odpowiadasz za swoje słowa, zapraszam z hajsem tutaj, pokarzę ci co potrafię, nie widzę problemu. W innym wypadku leje na ciebie ciepłym moczem internetowy napinaczu bez honoru.
Ok, wrzuć tylko wcześniej do odpowiednich działów na Sadolu swoje cycki i tyłek, z odpowiednią karteczką, w celu weryfikacji twojej wiarygodności i podejmuje wyzwanie.
Po wtrącaniu się na chama w czyjąś wymianę zdań wnioskuje, że jesteś adwokatem, więc podkręć nieco tą sumę wynagrodzenia, nie bądź żyd![]()
Ej, to ty chcesz coś udowodnić. Przy okazji możesz zarobić...
Albo przyznaj po prostu, że kompleks zżera ci zdroworozsądkowe rozeznanie... Nie uciekniesz od przeciętności, kolego - szczególnie niewinnymi kłamstewkami.