Up, nie takie trudne, szkoda by było Sadola takimi materiałami zasypywać. Mam dziś trening wieczorem na hali, to jak Cię takie rzeczy jarają, to poświecę te 5 minut i poproszę kogoś żeby nagrywał. Fajnie, że grubasek robi to co lubi, ma swoją pasję i git. Strzały na pustą bramkę, z niewielką siłą na mnie nie robią wrażenia, nie takie rzeczy widziałem już na boisku
![]()
Prawda jest taka że siła tych strzałów jest taka że gdyby na bramce stał jakiś chociaż 3 ligowy bramkarz to by to wyciągnął z pół metrowym k🤬sem w dupie. A jak grubasek juz chce strzelać z miejsca to niech chociaż ustawi coś co by mogło imitować mur. Tyle w temacie
99% piłek wyłapałbym mu jako bramkarz amator
J🤬y grubas p🤬lony. Niech lepiej idzie i zeżre kebaba a nie w piłkę grać krowa j🤬a. P🤬lić maciory !!!
P🤬lić maciory !!! Można go wysłać do afryki to będzie można z jego tłustego cielska wyżywić pół afryki.
J🤬 maciory !!! Niech na łeb spadnie mu coś ciężkiego to wróci tam gdzie jego miejsce, albo przed kompa albo do chlewni. Nie rozumiem jak można się tak zapuścić żeby być taką grubą świnią. Połowa sadoli pewnie jest z nadwagą i powiem wam grubasy. Nie róbcie ze swoją dupą nic po za tym że będziecie więcej żreć tłuszczu i majonezu. Ofermy j🤬e. C🤬j wam w dupę maciory.
J🤬 maciory !!!
Co ty chłopie p🤬lisz. Idę o zakład, że nie potrafisz uderzyć piłki w ten sposób. To jest knuckleshot, a nie jakieś tam zwykłe, badziewne uderzenie z prostego podbicia.
Z piłkarzy klasy światowej taką technikę strzału opanowało raptem kilku, to nie jest k🤬a łatwe.
Ty pewnie strzelasz zwykłe farfocle i myślisz, że jak ci wpadnie kilka razy pod poprzeczkę to jesteś równie zajebisty...
No i "z niewielką siła"...kończ waść wstydu oszczędź.
Następny...
po pierwsze te strzały nie są lekkie, po drugie parabola lotu jest taka, że wielu bramkarzy miałoby z tymi strzałami problemy.
Bambus z Lecha Poznań w tym sezonie strzelił taką bramkę, też się wydawało, że strzał niezbyt mocny(to tylko wrażenie), bramkarz miał dużo czasu na reakcję, a i tak c🤬ja zrobił. Więc twój 3 ligowy bramkarz by zrobił 8 c🤬ji.
Dobra, podejmuje zakład, wyskakuj z hajsu i zapraszam do mnie na zadupie, stracisz i kasę i honor.
Pewnie pyta ci zmięknie, bo w sumie poza netem nie istniejesz, więc zamknij dupę, jak coś do mnie mówisz.
Kilku piłkarzy klasy światowej opanowało tą technikę, plus ten grubas, światowej klasy, lepiej zamilcz.
Dobra, podejmuje zakład, wyskakuj z hajsu i zapraszam do mnie na zadupie, stracisz i kasę i honor.
Pewnie pyta ci zmięknie, bo w sumie poza netem nie istniejesz, więc zamknij dupę, jak coś do mnie mówisz.
Kilku piłkarzy klasy światowej opanowało tą technikę, plus ten grubas, światowej klasy, lepiej zamilcz.