Robić tampon z rolki ręcznika papierowego
@
Kiedyś by to nazwali XXXL a teraz Platinium 🤣. Ta "poprawność" zabija...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.I ona z tym wysiękiem na podpasce z cieknącą posoką pochwą zalaną tłuszczem wlazła do publicznego basenu....k🤬a mać ! To za paskudna obleśna kobieta ! Dupy pewnie nawet po sraniu nie wytarła bo się w basenie wypłucze... ha tfu !
No poj🤬e najgorsze jak swołocz nie bierze kąpieli/prysznica przed pójściem na basen bo w końcu na basenie sie umyje przy okazji..
Dlatego od dawna już nie chodzę na basen , w sumie ogólnie nie korzystam z publicznych molochów od restauracji po inne rozrywki tego typu.
I praktycznie w ogóle nie choruje.. bo nie przebywam ze świniami. Więc też nie mam sie od kogo zarazić.
Robię tak samo od wielu lat.
Do tego wakacje z dala od wysypisk trzody chlewnej, czyli destynacje Toskania, jezioro Garda lub Monako. Wolę wypoczywać tydzień krócej, ze to w znamienitym środowisku.
W restauracji zamawiam najprostrze dania, dzięki czemu stać mnie na likal, który jest poza zasięgiem takich osobników jak wyżej.
Nie używam komunikacji publicznej, toalet publicznych oraz domów publicznych.
Jestem zdrów na 100%.
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúNo poj🤬e najgorsze jak swołocz nie bierze kąpieli/prysznica przed pójściem na basen bo w końcu na basenie sie umyje przy okazji..
Dlatego od dawna już nie chodzę na basen , w sumie ogólnie nie korzystam z publicznych molochów od restauracji po inne rozrywki tego typu.
I praktycznie w ogóle nie choruje.. bo nie przebywam ze świniami. Więc też nie mam sie od kogo zarazić.
Dodam jeszcze, że publiczny basen = grzybica stóp . Nikt tego nie kontroluje i bardzo łatwo jest tam złapać grzybicę. Ile razy już śmiechy były, że taki przewrażliwiony czyścioszek się zrobiłem . Człowiek nie chce czegoś złapać ma lęk przed bakteriami i wirusami. Wkurza się i goni wszystkich, że mają myć ręce, to od razu ma łatkę świra.
Nigdy tego nie zrozumiem i niektórzy powinni żyć w średniowieczu. Niby takie zwykłe mycie rąk, a jak dużo zmieniło w życiu ludzi.
I ona z tym wysiękiem na podpasce z cieknącą posoką pochwą zalaną tłuszczem wlazła do publicznego basenu....k🤬a mać ! To za paskudna obleśna kobieta ! Dupy pewnie nawet po sraniu nie wytarła bo się w basenie wypłucze... ha tfu !