Taki jest właśnie poziom kultury w j🤬e zdziczalej Polsce.
Specjalnie świadomie sprowokowal i wszystko nagrywał bo wiedział że laska dostanie k🤬icy.
Nie mówi się grubej babcie ze jest gruba bo dostają wk🤬ienia do białości tak jak laska nie mówi typowi że ma małego c🤬ja.
Takich rzeczy się po prostu nie robi.
A przecież w kraju gdzie jeszcze 30 lat tu jeżdżono na mułach na oklep i szczytem kulinarnego osiągnięcia są pierogi ruskie kultura osobista jest nowością do której polactwo podchodzi ostrożnie
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Zawsze mnie bawią takie losowe steki inwektyw pisane przez zawiedzionych własnym życiem, poirytowanych przegrywów.
A od pierogów ruskich to się chamie odp🤬l. Jeden z tych, co to spalone na węgiel gówno nazywa "well-done".
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Zwykły c🤬j z kamerką który celowo rozkręcił tą akcje. Jak można specjalnie kogoś wyzywać i upokarzać tylko po to żeby dla swojej atencji wstawić to do internetu. Po aparycji jego współtowarzyszy i jego dziarach można wnioskować że to zwykły brudas z woodstocku