Ja już jestem dorobiony. O mnie się nie bójta. Mam wózek, którym jeżdżę na autostradzie lewym pasem w pierwszej lidze.
Peugeot 205 GTi, Renault Clio RS, jakąś cytrynę VTS albo Abartha 500.
Pug 205 GTI- klasyk, kupujesz jak chcesz do HRSMP, nie chcesz do HRSMP to 205 odpada.
Clio RS- słabe porównanie bo ereska wychodzi od 3 gen i jest w k🤬e dużo droższa od Polo GTI. Prędzej by można było porównać Clio 2 Sport, ale znacznie większa pojemność sprawia że to już inna klasa, więc auta ze sobą nie mogą bezpośrednio konkurować.
Saxofon i C2 VTS- no jest opcja, choć polemizowałbym co jest bardziej nerwowe C2 czy takie Polo.
Abarth 500 drogie jak jasny przec🤬j.
Zaletą Polo GTI jest powiązanie z Ibizą, co za tym idzie z Cuprą. Samochód ma dobre zaplecze części zamiennych do sportu, w miarę nieskomplikowaną konstrukcję zawieszenia, bardzo wydajne hamulce, krótkie i fajne skrzynie no i oczywiście silnik 1,4 16V, który jest uważany za jeden z bardziej udanych.
Patrzcie tutaj
youtube.com/watch?v=B7YbgRZ_tLY
To auto jest mocno powiązane konstrukcyjnie z Polo.
1.4 udany silnik![]()
Gorszego gówna chyba w życiu nie było
Jeżeli masz na myśli te jednostkę MPI 8V czy 16V jeden c🤬j, tłoki są zrobione z foli aluminiowej po kanapkach, przy przebiegu 150kkm występuje pistonslap i silnik chodzi jak TDI.
Jeżeli masz na myśli TSI czy tam TFSI, no to nawet nie chce mi się pisać co tam się w tym gównie j🤬o....
A co do samochodów na KJS czy tam N-grupa, lepszych od tego gównianego tałatajstwa Polo III:
Honda Civic
Honda Integra
Honda CRX
Mazda MX-3
Subaru Justy - Osobiście polecam,zajebiście idzie bokiem na szutrze
Fiat Stilo
Fiat Punto Abarth
MG ZR
Nawet Alfa 147 się lepiej prowadzi