podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Mogę wyjechać z tysiącem tekstów ale twoje niskie wykształcenie jest najlepszym powodem do którego się mogę dopie**olić kiedy nie uznajesz tytułów naukowych.
Przyznałeś mi rację i się kłócisz. Po prostu fenomen niskiego wykształcenia. Ktoś nie rozumie co napisałeś i kłócąc się potwierdza twoje słowa i się dalej kłóci.
Niesamowite jak kiedyś prości ludzie się płodzili jak króliki aby potem ich dzieci się zastanawiały czy ziemia jest okrągła i czy tytułu naukowe są prawdziwe.
Mogę wyjechać z tysiącem tekstów ale twoje niskie wykształcenie jest najlepszym powodem do którego się mogę dop🤬lić kiedy nie uznajesz tytułów naukowych.
Przyznałeś mi rację i się kłócisz. Po prostu fenomen niskiego wykształcenia. Ktoś nie rozumie co napisałeś i kłócąc się potwierdza twoje słowa i się dalej kłóci.
Niesamowite jak kiedyś prości ludzie się płodzili jak króliki aby potem ich dzieci się zastanawiały czy ziemia jest okrągła i czy tytułu naukowe są prawdziwe.
Ty za to należysz do grupy wysoce wykształconych i jednocześnie równie pop🤬lonych. Dobrze kojarzę takich "profesorkow" z tytułami. Niby mondrale a jednocześnie życiowe ofermy o wygladzie bezdomnych. Dogadać się z nimi też stanowiło wyższa szkole... jazdy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Niesamowite, że musiałeś googlować definicję aby potwierdzić dokładnie to co napisałem wcześniej i jeszcze się kłócisz, że nie miałem racji chociaż właśnie mi ją przyznałeś.
Ja p🤬lę. Dobry jesteś panie kowalski bez szkoły.
Ja tylko nadmienię, że za czasów śp. Pana Prezydenta Profesora Lecha Kaczyńskiego w warszawie nie było nigdy problemu.
Podobnie jak nie było problemu z rodziną szanownego Pana prezydenta Lecha Kaczyńskiego która pozbywała się lokatorów ze swoich kamienic po 120 letnim dziadku.
Jutro zobaczymy czy my, Polacy, jesteśmy Polakami czy Jüdischer Ordnungsdienst w oczach niemiaszków.
o k🤬a ale pojeb z ciebie. Kaczynski nigdy nie byl profesorem, za to t y jestes zjebem z kompleksami, ktorych w zyciu nie wyleczysz zdobytym wyksztalceniem, bo od tego nie powieksza sie pyta ani morda nie ladnieje
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<