Takie bezstresowe wychowanie trochę, dla wszystkich 😁 Prosty schemat, dzieciak chce, stary pozwala pomimo że kalectwo na choryzoncie, DIECIAK SIĘ NIE STRESUJE bo stary pozwolił, gówniarz wali o ziemię i go zatyka ale NIE JEST STRESOWANY paniczną reakcją ojca, ojciec ma wyj🤬e jaja żeby NIE STRESOWAĆ małej zatyczki na ziemi i samego siebie, ojciec nie będzie go zmuszał do wstawania i otrzepywania się żeby NIE STRESOWAĆ i sam się NIE STRESUJE brakiem reakcji bo dzieciak i tak nie może słapać tchu po udeżeniu o ziemię wiec i tak by nie wstał, dzieciak złapie oddech zacznie drzeć ryja to się ODSTRESUJE ale ważne że go ojcies NIE STRESOWAŁ i sam tatuś wyj🤬ego c🤬ja ma na wszystko wiec sam się NIE STRESUJE no i fajnie 🙂
Takie bezstresowe wychowanie trochę, dla wszystkich 😁 Prosty schemat, dzieciak chce, stary pozwala pomimo że kalectwo na choryzoncie, DIECIAK SIĘ NIE STRESUJE bo stary pozwolił, gówniarz wali o ziemię i go zatyka ale NIE JEST STRESOWANY paniczną reakcją ojca, ojciec ma wyj🤬e jaja żeby NIE STRESOWAĆ małej zatyczki na ziemi i samego siebie, ojciec nie będzie go zmuszał do wstawania i otrzepywania się żeby NIE STRESOWAĆ i sam się NIE STRESUJE brakiem reakcji bo dzieciak i tak nie może słapać tchu po udeżeniu o ziemię wiec i tak by nie wstał, dzieciak złapie oddech zacznie drzeć ryja to się ODSTRESUJE ale ważne że go ojcies NIE STRESOWAŁ i sam tatuś wyj🤬ego c🤬ja ma na wszystko wiec sam się NIE STRESUJE no i fajnie 🙂
podpis użytkownika
won z debilamiTakie bezstresowe wychowanie trochę, dla wszystkich 😁 Prosty schemat, dzieciak chce, stary pozwala pomimo że kalectwo na choryzoncie, DIECIAK SIĘ NIE STRESUJE bo stary pozwolił, gówniarz wali o ziemię i go zatyka ale NIE JEST STRESOWANY paniczną reakcją ojca, ojciec ma wyj🤬e jaja żeby NIE STRESOWAĆ małej zatyczki na ziemi i samego siebie, ojciec nie będzie go zmuszał do wstawania i otrzepywania się żeby NIE STRESOWAĆ i sam się NIE STRESUJE brakiem reakcji bo dzieciak i tak nie może słapać tchu po udeżeniu o ziemię wiec i tak by nie wstał, dzieciak złapie oddech zacznie drzeć ryja to się ODSTRESUJE ale ważne że go ojcies NIE STRESOWAŁ i sam tatuś wyj🤬ego c🤬ja ma na wszystko wiec sam się NIE STRESUJE no i fajnie 🙂
@: @: To co napisałem miało charakter satyryczny i ironiczny datego też tak to wygąda jak wygląda 😄 Bo w sumie można było napisać że stary debil i płakać na losem dziecka, tylko po co? Wszyscy to napiszą a faktu że ludziom cofa się IQ nie zmieni nic co napiszę w komentarzu i pozostaje tylko wyszydzić takie bezmyślne zachowania w mniej lub bardziej zrozumiały sposób a możne nada to tragedi trochę artystycznej wartości którą jest zwyczajny żart bo żal nikogo w czasie nie cofnie 😄