Kolega pyta o link do całości...
A tak na serio:
Patrzcie i uczcie się smutne p*zdy, jak wygląda poczucie czarnego humoru i dystans do siebie. Nie pie**olą jak to im nie jest ciężko, jak to los ich nie doświadczył, bo wiedzą, że to i tak nic k***a nie zmieni, tylko dostosowują się do zaistniałej sytuacji, chyba w najlepszy możliwy sposób...
Nie ma dej, bo muszę mieć na podlewanie warzywa, chociaż za takie podejście, to sam bym im 100 w ciemno wpłacił, bo pomimo tak wujowej sytuacji, są w tym wszystkim zabawni, a nie k***a śmieszni, jak co niektórzy, co im uj***li nogę i już ich świat się załamał i dej, dej...
Ode mnie - w pełni zasłużone
Po c🤬j dodawać tyle warzyw, gdy ma się jedno duże ?
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettObłuda wielkich sadoli. Jak wy p🤬licie o „warzywie” to są spoko śmichy-hihy a jak ktoś sam zażartuje z siebie to żenujący żart. A właśnie, że k🤬a nie. Dobry żart w klimacie czarnego humoru. C🤬j wam w dupe.
Wiele już widziałem, ale w tym przypadku akt pokrycia przerasta możliwości mojej wyobraźni
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów