A jak byś to jeszcze raz po polsku napisał, składnia, wielowątkowe elementy spójnie itp. Bolało by Cię to? Czy podejmiesz wyzwanie?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jeśli ktoś zaczyna czepiwć sie literówek, a sam nawet nie stosuje podstawowych zasad interpunkcji to chyba jest nieco niedorobiony. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.@
Miałeś pisać z jednego konta. I to nie ja zacząłem się przyp🤬alać do pisowni. Mały hipokryto. Ja mam na to zasadniczo wywalone, bo to nic innego jak forum sadistica. Mam nadzieję, że teraz zrozumiałeś.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Poza tym; "choduje" to nie literówka.
Mam tylko jedno konto na sadolu, misiu. Uturbiony pisze za siebie.
To zaś, że "masz wywalone" na pisownię- świadczy tylko o Tobie.
Miłego dnia życzę.
Czepianianie się pisownia (szczegolnie jeśli mówimy o ludziach, którzy do jej zasad sami sie nie stosuja, jak baronturbina ) to akurat dość typowe zachowanie rycerzy internetowych czy tam innych sp🤬olinek. Także naprawdę, nie nasz się z czego cieszyć. Także ci życzę miłego dnia misiu pysiu.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.@ tak turbo pisze za siebie hahah
@ idź już bo jesteś zaorany jak ukraińskie pole pod słoneczniki hahahahaha