Twój stary uświadomiwszy sobie że popełnił błąd opuścił remizę tylnym wyjściem.
Daj @ spokój bo gość przegrał wieloletnią walkę ze stulejką.
Niech no zgadnę jesteś tym samym matołkirm co @ tylko z drugiego konta.
Reszta moglo tak być, raz chciał dkorzystac z usług twojej matki. Ale w porę sie powstrzymał.
Twój stary uświadomiwszy sobie że popełnił błąd opuścił remizę tylnym wyjściem.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Extra. Znaczy że się zgadzasz. Słabeuszu ja twoich rodziców nie będę obrażał bo to całkiem mili panowie.
Extra. Znaczy że się zgadzasz. Słabeuszu ja twoich rodziców nie będę obrażał bo to całkiem mili panowie.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Twoich by się nią dało. Zresztą śmianie się z homoseksualizmu twoich ojców i "zużycia" twojej matki, byłoby w dzisiejszych czasach bardzo źle odbierana. Szczególnie ,że twój drugi ojciec, ten który cię zrobił doodbytniczo z pierwszym (matka była surogatką) podobno miał wypadek.... Przywiązanie się na golasa do ogrodzienia z wypiętym zadem podczas Marszu Równości to nie był dobry pomysł.
Grunt to obróbka cieplna
Przynajmniej miał starego a nie dwie fluid genderowe stare jak Ty
A jak byś to jeszcze raz po polsku napisał, składnia, wielowątkowe elementy spójnie itp. Bolało by Cię to? Czy podejmiesz wyzwanie?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Brzmi, jakby miał Tourette'a.
Kranik; powiedz "rabarbar"
Typie, już Ci to mówiłem. Jak na kogoś dla kogo język Polski nie jest językiem rodzimym jesteś w c🤬j arogancki. Dość powszechne mam wrażenie u Ukraińców, którzy sp🤬olili przed wojną do Polski.
Extra. Znaczy że się zgadzasz. Słabeuszu ja twoich rodziców nie będę obrażał bo to całkiem mili panowie.