extrime napisał/a:
Katolicyzm daje wolną rękę , chcesz płacić to płać, nie chcesz nie płać, nie wierzysz nie wierz! nie każą ci wierzyć na siłę.
I nieważne czy wierzysz w żuczki gównojady i czcisz je wisząc podwieszony za lewego palca u nogi do sufitu , nazywając swoją wiarę gównianą. Jeżeli nie każesz mi za twoje poglądy płacić to mi nie przeszkadzasz. Więc weź się k🤬a za coś pożytecznego , bo straciłem na ciebie mendo 5.11s życia oglądając ten durny film!!
"że Polacy płacą 336 za gaz............"
Czekaj, czekaj, bo chyba się zagalopowałeś. Płacimy za kościół i to nie mało. Płacimy za tą świątynie skretyniania społeczeństwa około 9,500 zł na minutę, co daje nam 5 miliardów złotych rocznie. Oczywiście są to wartości szacunkowe. Różne źródła podają inaczej ale waha się to w granicach 5 miliardów - 10 miliardów złotych. Niech płacą katole.
I co debilu, nadal myślisz, że kościół jest za darmo? Takim imbecylom jak ty, wydaje się, że wszystko jest za darmo, bez ukrytych kosztów. To jest nonsens. Płacimy za uczenie tych idiotyzmów w szkołach jednocześnie ucząc normalnych przedmiotów. PRECZ Z CIEMNOTĄ!