Źródło niestety nie podaje kto dokładnie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<o la la...
![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<My wiemy kto wraca.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ponoć ktoś wraca do polski, ze zmywaka u abdula w uk, odwiedzić swojego chłopaka.
Można się śmiać, ale jak ktoś miał nieprzyjemność jechać na Wyspy lub z Wysp busem z naszymi rodakami, to wie, że większość zachowuje się jak zwierzęta. Ja raz musiałem wybrać ten środek transportu właśnie do UK to może gołodupca żdanego tam nie było, ale co te p🤬lone wieśniaki odp🤬lały to by można na Animal Planet pokazywać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Dlatego niektórzy co na zmywaku w UK są tak plują na swój kraj z którym się nie utożsamiają.
Wiesz, ksiądz ich gw🤬cił i skończyli tylko podstawówkę w 10 lat.
Oczywiście są też bardzo dobrze wykształceni specjaliści (czy to z sektora medycznego, bankowego, budowlanego, marketingowego albo IT) ale 90% Polaków na wyspach to j🤬e bezmózgi co jadą zap🤬lać na zmywaku albo czyszczą kible za 1500 funtów bo sobie to na złotówki przeliczają i w zderzeniu z rzeczywistością wychodzi ich frustracja jak 100% hajsu wydają, żyją w gównianych warunkach wynajmując w kilka osób c🤬jowe mieszkanie i ani 1 funta sobie nie odkładają. I tak do usranej śmierci a do Polski nie wrócą bo tutaj by zarabiali podobnie tylko w przeliczniku 1zł=1funt.
No i tak u abdula siedzą w UK i szorują kible za najniższą krajową i dostają wk🤬ienia, że te magiczne 5-8 tysięcy złotych które sobie przeliczyli z funtów na c🤬ja im się w UK zdadzą.
Tylko idiota przelicza waluty. To są tzw. "Jednostki płatnicze". Dzięki temu łatwo obliczyć siłę nabywczą naszej pensji i gdzie jest tańsze życie. Niemiec za swoje 1500 ojro kupi 1300 litrów paliwa, Polak za 2500zł jakieś 600. Dlatego wybitnie wk🤬ia mnie p🤬lenie w telewizorni, że w Polsce paliwo jest najtańsze w UE, ponieważ w przeliczeniu kosztuje np. 90 centów, a Niemiec płaci ojro.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
No niestety idioci przeliczają i wyjeżdżają z polski mając w głowie "o k🤬a 8 tysięcy złotych miesięcznie".
Moja matka była pielęgniarką i wyjechała do UK bo jej koleżanka tam jechała i była praca w jakimś domu opieki za 1.5 tysiąca funtów (a to były czasy gdzie funt stał >6zł).
Koniec końców z tych wirtualnych 9 tysięcy złotych miesięcznie praktycznie 100% jej szło na horrendalne opłaty za mieszkanie, prąd, gaz, ubezpieczenie, paliwo, jedzenie itp. itd.