Wysłany:
2014-01-06, 11:54
, ID:
2821421
5
Zgłoś
Są kobiety mądre, inteligentne, z pasjami. Potrafiące się ubrać elegancko a zarazem seksownie, lecz nie wulgarnie. Z takimi kobietami czas można spędzać na wiele sposobów, porozmawiać na ciekawe tematy, wybrać wspólne hobby albo sport. W nocy zaś z taką kobietą uprawia się z ogromną przyjemnością seks.
Kobieta o jakiej są powyższe słowa, to kobieta z klasą które interesują się faceci... Również na pewnym, wysokim na tle odmóżdżonego społeczeństwa - poziomie.
Są też samice, które poł życia spędzaja na solarium, chlaniu, dupceniu. Ich podstawowym ubiorem są kozaczki (białe), ubiór seksowny to wywalenie wszystkich wdzięków na wierzch, szczytem miłego spędzenia czasu z taką to... Obciągnięcie przez nią fujary.
I takimi kobietami też interesuje się pewien typ "mężczyzn". Odmóżdżony, z przerostem masy mięśniowej z jednoczesnym zanikiem mózgu.
Tak samo jest z samochodami.
VW golf bezdyskusyjnie należy do tej 2 grupy. Samochód dla ludu, czytaj samochód dla KAŻDEGO, a jak coś jest dla każdego to jest... Do dupy.
Oczywiście z pieknej strony pokazali się... "kierowcy" takich aut.
Ja p🤬le dziewczyno możesz się już zamknąć? Mam wrażenie że ktoś kto posiada wersję R36 Golfa i poświęcił mu długie godziny aby go stuningować (bynajmniej nie na wieśniacki sposób) ma większe pojęcie o motoryzacji od idiotki która pewnie nie wie co to jest pasek rozrządu.
Widzę że dla ciebie rozróżnienie tuningu z klasą i kasą od wiejskiego tuningu Golfa II to bariera nie do przejścia. Równie dobrze wrzuć wszystkich Polaków do worka "złodzieje".
Ja p🤬le, no trzymajcie mnie.