majkel1615 napisał/a:
tak k🤬a, a twoja honda, czikłączento czy jaki inny c🤬j nie jest wsiurskie... idź pograj w nfs furkami szybszymi niż ten golf
No to powiem Ci, że akurat do Hondy to może się nie przyp🤬***j bo jeżeli porównamy seryjnego Golfa II z CRX albo chociaż Civic'em IVgen to może on co najwyżej possać.
Osobiście jak nie trudno zauważyć jestem fanem japońskich aut ale z góry uprzedzam debilny hejting, że nie jeżdżę po wiosce bitą IGŁA Hondą z epoki kamienia łupanego i z góry mogę powiedzieć że to co Ty mówisz w prosty sposób pokazuje jaki jesteś płytki w temacie motoryzacji.
Człowiek będący fanem jakiejś marki czy chociaż stylu (tak jak ja powiedzmy JDM) potrafi docenić TAKIEGO Golfa II (albo nawet zwykły rat style) mimo, że uważam, że jest to zwykły klocek, który bez modyfikacji blokuje drogę. To samo mogę powiedzieć o wspomnianej "gołej" CRX i IVgen...
Więc jeżeli możesz, to siedź już gościu cicho bo jedyne co tutaj jest wsiurskie to Twój komentarz... Mogę obstawić że jeździsz jakimś bokolotem pokroju E30 i fan niemieckiej motoryzacji, geniusz wręcz i drifter prawdziwy kierowca... Boże, czemu...
A Golfik zajebisty, dużo bym dał za możliwość takiej modyfikacji auta, nawet za możliwość pracy przy czymś takim