Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Kobieta, czy syryjski uchodźca?
Także ten.
Pozdrawiam.
kobieta, Polka, lat na oko ze 30+. Mogę być wk🤬iony na same słowa "uchodźca w Europie", ale umówmy się k🤬a, że rodzimych zjebów w tym kraju nie brakuje...
Rozumiem, że można mieć nagły atak biegunki. Na to nie ma mocnych i z tym się nie da wygrać. Sranie kładło całe armie w czasie wojny ale k🤬a. Wyjść i tak ordynarnie zesrać się na środku jak pies?
Myślę, że nawet w mieście można zrobić to dyskretniej.
Nasrać do śmietnika, wyjść przed metro za drzewo. Cokolwiek!
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Nie czaje takiego zachowania. Nie wiem jak można wpaść na taki pomysł. Nie raz miałem kryzys i opracowywałem strategie jak z tego wybrnąć i serio wolałbym narobić w pory i potem to ogarnać niż naj🤬 tak o na peronie. I tak ma dupe uj🤬ą i tak. No k🤬a.