Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Do zmniejszenia tarcia/oporów na transporterach my używamy wszelakich środków smarnych zarówno w płynie, smarów stałych jak i w aerozolu. Jak widać ta firma ma nieco odmienny sposób na prewencję zmniejszenie problemów wycierania się prowadnic/transporterów - stosując zapewne to co mają pod dostatkiem - gołębie.
mi się jakimś cudem udało po tygodniu walki odstraszyć gołębie w budowaniu gniazda, ale ta taktyka z filmu, jest rewelacyjna , a co ważniejsze, wydaje się być bardzo skuteczna
Niedawno miałem problem z tymi sk🤬ysynami totalna inwazja Beztrosko bezcześciły mi swoimi odchodami mój kochany balkon a niekiedy pojawiało się gniazdko i jajeczka Raz jednemu przyp🤬oliłem z klapka bo był tak bezczelny że podziwiał jak palę sobie papieroska Moje rozwiązanie to siateczka z obi za 8 ziko kilka samoprzylepnych haczyków i sznureczek Może niezbyt trwałe rozwiązanie ale mam spokój