@gwindak
Czlopie czy Cię poj🤬o do reszty ?? W portfelu masz dużo dzieki EU ? W jakim ty kraju żyjesz ? Może jest fajnie bo dzieci w pszedszkolach zaczęły się uczyć o gender ? a może Ci dobrze bo samochodu niemożesz umyć przed domem ? Może Ci pasują limity unijne na produkcje żarcia ? Mleka ? Im więcej limitów tym mniej mleka, mniej towaru = cena idzie w górę. No chyba, że Twoj tatuś jest eurodeputowanym to sorry...
Nie pisz do mnie człopie bo cie człopie nie obrazilem. Pisałem tylko i wyłącznie o emigrantach. Czytaj k🤬a ze zrozumieniem. Co do portfela to nie miałbym więcej gdybysmy w tej uni nie byli, u nas nie takie k🤬y i złodzieje rządzą, co do gender to zejdz na ziemię bo jeszcze nikt ani w przedszkolu ani w szkołach o ty nie słyszał, co do limitów to na tym niestety polega kapitalizm, nie pasuję ci to wyp🤬alaj na Kube. A na koniec to od mojego Ojca trzy c🤬jki w bok bo był dobrym człowiekiem.
co do gender to zejdz na ziemię bo jeszcze nikt ani w przedszkolu ani w szkołach o ty nie słyszał
co do limitów to na tym niestety polega kapitalizm
Co do portfela to nie miałbym więcej gdybysmy w tej uni nie byli, u nas nie takie k🤬y i złodzieje rządzą
co do limitów to na tym niestety polega kapitalizm
Takóż witam i zapraszam do masakry (kto czyta komentarze pod politycznymi ten mnie zna)![]()
KLIK - Dowód 1
KLIK - Dowód 2
Zajeświetnie, że mieszasz się do polityki i nie opierasz się na faktach.
![]()
![]()
![]()
Chłopie, kto Ci takich bzdur naopowiadał? Każdy kapitalista i wolnorynkowiec powie Ci, że jest za zniesieniem dużej części przepisów, a nie nakładaniem nowych
Nie rozumiesz, że w Unia to Unia Kolesi, układ jeszcze większy niż tylko ten w Polsce? Poczytaj sobie o traktacie lizbońskim i innych układach niesuwerenności które podpisał Lechu z bratem.
Obrazek
Co ty tam p🤬lisz za uszami o masakrze? Widzę, że ogromne w tobie samouwielbienie. Pewnie się pucujesz do lustra z najnowszym wydaniem polityki. Ale wracając do tematu.
Pierwsze nie jestem lewakiem. Równie dobrze mógłbym nazwać ciebie korwinistą czy może wyznawcą Kowboja Czaczy ale mniejsza z tym kim jesteś. Tak masz rację co do przerośniętej maszyny biurokracyjnej w Uni ale nie zmienia to faktu, że tym całym cyrkiem rządzi pieniądz. To proste nawet nie ma o czym pisać. Kapitalizm.
Drugi to gender. To, że jakaś feministyczna świnia napisała jakichś tam podręcznik o swojej chorobie umysłowej nie oznacza od razu, że będzie wprowadzony do przedszkoli i szkół. Żyjemy w wolnym (co prawda nie do końca) kraju i każdy może lobbować swoje "dzieła" gdzie tylko chce. Jak sam zauważyłeś rodzice nie pozwalają robactwu narzucać swojej ideologii. Sam jakbym u dzieciaka w przedszkolu coś takiego zobaczył to bym łeb urwał przy samej dupie. Także bez paniki.
Na koniec. Zauważyłem ostatnio, że Polactwo (specjalnie) coraz częściej i głośnie zaczyna nienawidzieć wszystkiego i wszystkich. Niemców, ruskich, ciapatych, cyganów, islamistów, żydów, wschód i zachód i amerykę, Unie, czerwonych i czarnych i mógłbym tak w nieskończoność. Problem jest tylko jeden. To że toczycie wszyscy piane z mordy tak naprawde nikogo na świecie nie obchodzi. Nie jesteście jego pępkiem i nigdy nie będziecie. Kiedyś nasz Marszałek powiedział "naród wspaniały tylko ludzie k🤬y". To jednak nie oddaje prawdziwego oblicza obecnego społeczeństwa Polski. Teraz nasz naród sk🤬iały i podzielony a ludzie ślepi i głupi. Niestety.
Co ty tam p🤬lisz za uszami o masakrze? Widzę, że ogromne w tobie samouwielbienie. Pewnie się pucujesz do lustra z najnowszym wydaniem polityki. Ale wracając do tematu.
Uni ale nie zmienia to faktu, że tym całym cyrkiem rządzi pieniądz. To proste nawet nie ma o czym pisać. Kapitalizm.
Żyjemy w wolnym (co prawda nie do końca) kraju i każdy może lobbować swoje "dzieła" gdzie tylko chce.
Sam jakbym u dzieciaka w przedszkolu coś takiego zobaczył to bym łeb urwał przy samej dupie. Także bez paniki.
Problem jest tylko jeden. To że toczycie wszyscy piane z mordy tak naprawde nikogo na świecie nie obchodzi. Nie jesteście jego pępkiem i nigdy nie będziecie. Kiedyś nasz Marszałek powiedział "naród wspaniały tylko ludzie k🤬y". To jednak nie oddaje prawdziwego oblicza obecnego społeczeństwa Polski. Teraz nasz naród sk🤬iały i podzielony a ludzie ślepi i głupi. Niestety.
Na koniec. Zauważyłem ostatnio, że Polactwo (specjalnie) coraz częściej i głośnie zaczyna nienawidzieć wszystkiego i wszystkich. Niemców, ruskich, ciapatych, cyganów, islamistów, żydów, wschód i zachód i amerykę, Unie, czerwonych i czarnych i mógłbym tak w nieskończoność.
W3bst3r,
Nie mam człowieku ani ochoty ani czasu żeby ci na to wszystko odpowiadać. Co ty tam pisałeś o Francji i jakiejś walce to już mnie załamało. Mojego zdania nie zmienisz i możesz sobie żyć w przekonaniu że kogoś "zaorałeś". Tak naprawdę zaorać sobie możesz za domem na wiosnę.
Jesteś jeszcze młody i wyszczekany. Pięknie i złotoustnie piszesz. Pozwiedzaj trochę świata popracuj tu i tam, zdobądź trochę doświadczenia takiego życiowego to wtedy pogadamy.
O c🤬j sory, zapomniałem, że mądrym jest się dopiero od 18 lat, w magiczny sposób otrzymam boską wiedzę i wizję świata o północy czternastego maja 2015 roku. Przepraszam, już wyp🤬alam.
Argument co do wieku - tak bardzo typowy, że się śmieję.
A reszta to ucieczka przed argumentami bo tak naprawdę jesteś cipą która nie potrafi udowodnić swoich racji i ucieka.
Tak masz rację co do przerośniętej maszyny biurokracyjnej w Uni ale nie zmienia to faktu, że tym całym cyrkiem rządzi pieniądz. To proste nawet nie ma o czym pisać. Kapitalizm.